log in

Total Body Attack

Total Body Attack

  • Objavljeno u Fitness
  • Procitano 1639 puta

TOTAL BODY ATTACK program obuhvata vježbe iz BodyAttack, TBW i FatBurning programa, kao i vježbe korektivnog vježbanja (kineziterapije) kako bi očuvali zdravlje i dobru posturu cijelog cijela.

BODY ATTACK je pogodan za ljude sa različitim fitness ciljevima. Podjednako namjenjen muškarcima i ženama. Body Attack je kardio trening inspirisan različitim sportovima. Ovaj visoko intenzivni trening kombinuje atletske vježbe sa vježbama snage i izdržljivosti. Body Attack sagorijeva veliki broj kalorija, zateže i oblikuje figuru, a snagu, kondiciju i brzinu podiže na viši nivo. Zbog svoje jednostavnosti i lako pamtljivih pokreta, kao i izražene djelotvornosti, ovaj program prihvaćen je od strane najrazličitijih tipova vježbača.

TBW (Total Body Workout)
 je trening aerobnog karaktera koji obuhvata vježbe nekompleksne izvodljivosti koje se rade uz odredjeno opterećenje tegovima (uglavnom od 1 do 4 kilograma-zavisno od sposobnosti vježbača), a vježbe su postavljene na način da se aktiviraju sve mišićne grupe u tijelu.

Treninzi su osmišljeni da uvijek budu raznovrsni, intenzivni, a korištenjem različite težine opterećenja intenzitet rada se može individualno prilagoditi, što omogućuje istovremeno vježbanje početnicima I naprednim vježbačima.

Fat Burning je dokazano izuzetno popularan i učinkovit program za sve one koji vole bez velike muke doći do rezultata. Radeći veliki broj ponavljanja izuzetno zanimljivih vježbi za istu mišićnu grupu dolazi se do tzv. burning efekta koji topi masne naslage i povećava tonus mišića. Primarni cilj su mu dakako „kritične ženske tačke“ bedra, trbuh i zadnjica. Ovim vrlo popularnim programom naš instruktor će Vas tečnim vježbanjem, uz jednostavne pokrete i korištenje raznih rekvizita, dobro oznojiti i napuniti energijom za ljeto koje dolazi.

Trening nakon zagrijavanja i vježbi oblikovanja, počinje kombinacijom Cardio treniga koji će podići vaš puls i ubrzati sagorijevanje masnoća, redukovati salo, te poboljšati kondiciju. Vježbe se modernim pristupom  funkcionalnih treninga s kojim kojih ćete aktivirati čitavo tijelo na novi način koji ćete jednostavno obožavati!

U drugom dijelu treninga, nakon dobrog znojenja, slijede vježbe snage, izdržljivosti, te ostale klasične workout vježbe s raznim rekvizitima.

Završni dio treninga  rezervisan je za kineziterapijske vježbe,te istezanje i relaksaciju mišića.

Program je izuzetno popularan i uvijek se traži mjesto više. Dođite, zabavite se sa nama i osjetite svoje NOVO TIJELO!

Trener: Adi

Treninzi 3 vecernja + 2 jutarnja

Poslednje azurirano nedelja, 21 januar 2018 12:49